Coil vervoer

coil-vervoer

Coil vervoer specialist gezocht? Dan is het verstandig dat je mijn artikel goed doorleest. Zoals je misschien wel weet is dat coil vervoer een vak apart is, want de stalen rollen kunnen natuurlijk niet zomaar vervoerd worden. Dit vereist namelijk een speciale aanpak.

Het vraagt speciale opleggers, kennis en kunde van personeel, ruimte voor opslag en een efficiƫnte manier van werken. Oostvogels Groep kent alle eisen waar een coiltransport aan moet voldoen en kan daarmee uw opdracht verantwoord en met kwaliteit uitvoeren.

Wat kan Oostvogels betreft coil vervoer voor mij betekenen?

Oostvogels hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in coil vervoer. Zo worden er speciale opleggers gebruikt die ervoor zorgen dat een opdracht altijd snel en efficiƫnt uitgevoerd kan worden.

Deze speciale opleggers zijn voorzien van een coilgoot en diverse ladingzekeringsmiddelen om de coils goed vast te zetten. Daarnaast is het personeel van Oostvogels altijd voorzien van de juiste beschermingsmiddelen.

Dagelijks rijden er voertuigen van Oostvogels op nationaal en internationaal grondgebied. Zo kan er dus coil vervoer ook gewoon van en naar het buitenland ingepland worden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Oostvogels.nl.