Lasergamen Utrecht

Lasergamen Utrecht bij Gotcha wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen. Het doel daarbij is punten verzamelen door middel van het afschieten van zoveel mogelijk andere personen.

Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. De pakken die de deelnemers aan hebben vangen de laserstraal op en houden op die manier bij of je geraakt wordt. Als dit gebeurt geeft het pak een signaal af. Als je wordt geraakt ben je voor 3 seconden af.

Je kunt tijdens het spel extra punten verdienen door weinig geraakt te worden. Als je af bent, kun je dit zien doordat er twee lampjes op beide schouders gaan knipperen. Achteraf krijgen de deelnemers een scoreblaadje met resultaten.

Lasergamen bij Gotcha

Het is bij Gotcha mogelijk om zowel binnen als buiten te spelen. Dit kun je in de vrije natuur doen op verschillende locaties in Nederland. Je kunt je zo onder en achter natuurlijke obstakels verschuilen, kruip je over de bosgrond en voel je je als een echte soldaat. Lees meer informatie op de website van Gotcha.nu.