Zonnepanelen in Someren

zonnepanelen-in-someren

Het plaatsen van zonnepanelen in Someren is zeker de moeite waard. Vooral wanneer je weet dat je recht hebt op een duurzaamheidslening. Zo geldt er namelijk een rentepercentage van 3% wat lager is dan een actueel geldend tarief met een minimaal rentetarief van 0,5%. Het is dus zeker interessant. Natuurlijk zullen de zonnepanelen in someren nog wel geplaatst moeten worden.

Bink Solar in Someren

Al jarenlang is Bink Solar dé zonnepanelen specialist uit de omgeving van Someren. Met hun ervaring en expertise heeft Bink Solar al vele inwoners van Noord-Brabant voorzien van zonnepanelen en zijn er op dit moment al honderden installaties door Bink Solar uitgevoerd.

En steeds meer mensen beginnen ook het voordeel van zonnepanelen te zien. Someren telt tussen de 1500 en 1550 zonuren per jaar waarin de zonnepanelen optimaal benut worden.

Ook wanneer het overdag bewolkt is leveren de zonnepanelen vrijwel altijd energie. En omdat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren zo flink gedaald zijn, is het juist nu interessanter dan ooit om zonnepanelen aan te schaffen. Vaak is de investering in zonnepanelen vaak binnen 7 jaar al terugverdiend. Daarna heb je dus nog minimaal 20 jaar gratis stroom.